Probeer Pro gratis
Kies aan taal

3D video's

Met onze 3D-video's kun je video's van je avonturen maken en deze delen met de Outdooractive-community en je vrienden en familie. Maak met één klik een deelbare 3D-video van je route of traject. Je video wordt geüpload naar Outdooractive en YouTube en wij sturen je een link die je naar je vrienden en familie kunt doorsturen om je avonturen met hen te delen!


3D-kaarttechnologie

Onze 3D-video's worden gemaakt met de nieuwste 3D-kaarttechnologie en geüpload naar YouTube. Foto's die je bij de Route of Traject hebt gepubliceerd worden geïntegreerd in de 3D-video. De 3D-video wordt vervolgens automatisch toegevoegd aan de mediagalerij van de Route of Traject.


Pro 3D-video's

De mogelijkheid om 3D Video's te maken voor je eigen gepubliceerde trajecten en routes is alleen beschikbaar voor Pro en Pro+ gebruikers.

3D Video's gemaakt door Pro gebruikers worden gepubliceerd op Youtube en er kunnen geen individuele instellingen worden gemaakt.

Pro+ gebruikers krijgen verschillende opties. Het is mogelijk om de 3D Video te downloaden, de muziek te selecteren en de lengte van de 3D Video te comprimeren tot één minuut. De gebruiker kan het uploaden van de 3D Video naar Youtube uitschakelen. In dat geval kan de video echter niet worden afgespeeld op het Outdooractive-platform en wordt hij als statisch beeld weergegeven.


Hoe maak je 3D-luchtvideo's

3D luchtvideo's kunnen worden gemaakt vanaf een desktop of laptop computer via de website, of vanaf een smart device waarop onze applicatie draait. Vanaf de website kun je een 3D luchtvideo maken van gepubliceerde 'Routes', de app zal 3D luchtvideo's maken van 'Trajecten', 'Plannen', en 'Routes'.

 

Het creëren van 3D-luchtvideo's vanaf een desktop of laptop computer:

1- Selecteer de gepubliceerde 'Route' waarvan je een 3D-luchtvideo wilt maken

2- Selecteer de knop 'Route bewerken'

3- Scroll naar beneden, en klik op de 'Foto's of video's toevoegen' knop onder de 'Media' sectie

4- Vanaf hier zou je de knop '3D-luchtvideo maken' moeten zien. Klik op de knop om te beginnen met het maken van je 3D-luchtvideo. Je zult een e-mail ontvangen wanneer je video klaar is om te bekijken en te delen

 

Het creëren van 3D-vlucht video's van de Apple of Android app:

1- Selecteer de inhoud waarvan je een 3D-luchtvideo wilt maken

2- Selecteer de 'Maak video' knop linksonder in het scherm (Deze stap is specifiek voor Android. Het ziet er niet hetzelfde uit op iOS)

3- Vanaf hier, kun je sommige video-instellingen bewerken, met inbegrip van het toevoegen van muziek aan je video. Je zult ook de keuze krijgen om je video te publiceren naar YouTube.

4- Selecteer 'creëren' om te beginnen met de creatie van je 3D-lucht video. Je ontvangt een e-mail wanneer je video klaar is om te bekijken en te delen.

 


Waar vind ik de 3D videos?

Als de auteur van een route een 3D-video heeft gemaakt, is deze te vinden op de detailpagina.

Als u de route of track verwijdert of besluit deze niet te publiceren, wordt de 3D-video van YouTube verwijderd. In dat geval kunnen u en andere gebruikers de 3D-video alleen rechtstreeks vinden via de link. Houd er rekening mee dat alleen 3D-video's die naar YouTube zijn geüpload, online op ons platform kunnen worden afgespeeld. Als alternatief kunt u de 3D Video downloaden naar een PC.


3D-luchtvideo's vergeleken met 3D-voorbeeld

In tegenstelling tot 3D voorbeelden, die in real time worden gemaakt en niet kunnen worden opgeslagen of gedeeld, worden 3D luchtideo's opgeslagen in de mediagalerij van de route en op YouTube. Je kunt 3D-luchtvideo's ook delen met jouw vrienden en familie. Andere gebruikers die jouw route op het platform bekijken, kunnen jouw 3D-luchtvideo ook afspelen. Om de route van iemand anders te leren kennen, kun je ook de video's van andere gebruikers bekijken.


Aangeraden om te lezen

Pro+ gives you the best outdoor maps, expert tools, and premium content created by professionals!