Probeer Pro gratis
Kies aan taal

Mijn kaart

Met de functie "Mijn kaart" kun je een geïndividualiseerde kaart maken. Selecteer inhoud van routes, bestemmingen en vele andere categorieën en voeg ze toe aan Mijn kaart, zodat ze ook in realtime worden weergegeven. 
De functie "Mijn kaart" is beschikbaar voor jou in alle kaartweergaven op het platform. Hiermee kun je inhoud direct op de kaart opslaan, wat je helpt bij het plannen en organiseren.

Inhoud toevoegen aan 'mijn kaart'

Of je nu alleen door onze inhoud bladert of iets specifieks hebt dat je wilt opslaan, met één klik op de knop "Mijn kaart" kun je alle inhoud die voor jou belangrijk is, direct aan jouw kaartweergave toevoegen.

De knop zelf wordt op de kaart weergegeven als een kleine "M". Als je al inhoud hebt toegevoegd aan "Mijn kaart", wordt ook een vinkje getoond.


'Mijn kaart' activeren en deactiveren'

De functie 'Mijn kaart' is beschikbaar als onderdeel van het hoofdkaartsymbool en de detailpagina van de inhoud en kan gemakkelijk worden geactiveerd en gedeactiveerd. Je vindt het door te klikken op de knop Functies (weergegeven als drie stippen boven elkaar) rechtsonder in de kaartweergave, gevolgd door 'Mijn kaart', die de weergave activeert en alle items toont, die je vervolgens individueel kunt verwijderen indien gewenst. 

Modifying existing routes with My Map


Aangeraden om te lezen

Benefit from professional outdoor maps, offline saving, exclusive discounts and offers and more!