Probeer Pro gratis
Kies aan taal

Wat is een 'route'?

Een "Route" is altijd gebaseerd op een plan of een traject. Een plan (dat eenvoudigweg bestaat uit een titel en traject geometrie) is de eerste stap in het maken van een route. Een voltooide route zal gedetailleerde beschrijvingen en gegevens bevatten, alsmede foto's en eventueel video's.

Hoe maak je een route?

Als je een route wilt maken van een reeds gemaakt plan, open je het plan en klik je op de groene knop "Route maken" in de rechterbovenhoek (website) of op "Route maken" in het midden onderaan (in de app). Als je een route wilt maken van een traject, open je het traject in de bewerkingsmodus en klik je vervolgens op de grijze knop onderaan om een route te maken.

Je kunt dan meer informatie toevoegen, zoals routebeschrijvingen, details en foto's. Zodra je route compleet is, beslis je of je deze wilt publiceren voor alle leden van de community of de route wilt opslaan als "privé".

Om de route te publiceren, moet je eerst de status wijzigen onder "Publiceren" in de bewerkingssectie. Door op de slider te klikken wordt deze blauw en na het opslaan zal de route dan zichtbaar zijn voor alle leden van de community.


Wat is een route?

  • Het omvat zowel de geometrie als een titel, een beschrijving, gedetailleerde gegevens, foto's, video's (indien zo gekozen), enz.
  • Het is gebaseerd op een eerder "Plan"
  • Het kan gepubliceerd worden of privé blijven
  • Het kan niet terug naar een plan

Zodra een plan is omgezet in een route wordt het plan verwijderd. Je kunt hier meer te weten komen over wat een "plan" is.

Let op: Om een route te kunnen plannen of maken moet je eerst bij ons geregistreerd zijn.


Aangeraden om te lezen

Benefit from professional outdoor maps, offline saving, exclusive discounts and offers and more!