Probeer Pro 30 dagen gratis
Kies aan taal

Activeringslink defect of geen e-mail ontvangen?

Nadat je je hebt geregistreerd via tochtenwiki.nkbv.nl ontvang je altijd een bevestigingsmail met een activeringslink. Via de link word je account geactiveerd en kun je inloggen via tochtenwiki.nkbv.nl en de Tochtenwiki-app. 

Als de registratie niet werkt - omdat de e-mail niet aankomt om je account te activeren - dan kunnen de volgende stappen je helpen:

 

  1. Meestal zit de registratiemail in je spamfilter. Ga daarom naar de spammap of deactiveer het spamfilter.
  2. Wanneer je de activeringsmail opent, maar er geen inhoud wordt weergegeven, dan blokkeert waarschijnlijk het e-mailprogramma het laden van de afbeeldingen en de inhoud. Er verschijnt bij het openen van de e-mail een smalle balk dat je akkoord moet zijn met de volledige weergave van de e-mail. Wanneer je akkoord bent, wordt de mail correct weergegeven.
  3. Let op: In een paar e-mailprogramma's, zoals Windows Live Mail, is de e-mail niet correct geformatteerd en daarom lijkt deze leeg. In dat geval kan het helpen om de e-mail te openen met het programma/de website van je e-mailprovider.

Als stappen 1 en 2 niet helpen, kun je ook de registratie opnieuw beginnen. Registreer opnieuw met je opgegeven e-mailadres, maar zet je spamfilters van te voren uit. Als je nog steeds geen e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op via communicatie@nkbv.nl

LogoNKBV
Verantwoordelijk voor deze inhoud
NKBV  Geverifieerde partner  Keuze ontdekkingsreizigers