Abonnementen
Kies aan taal

Hoe kan ik (niet-)gepubliceerde tochten delen?

Je hebt verschillende mogelijkheden om tochten en andere inhoud met vrienden te delen (buiten onze portaal).

 

Gepubliceerde tochten

Als tochten worden gepubliceerd, ongeacht of deze van jou zijn of door anderen zijn gemaakt, zijn ze zichtbaar voor andere gebruikers op het hele platform. Om jouw tocht op sociale netwerken of rechtstreeks met vrienden delen, ga je naar je tocht en klik je op Delen (boven de titel).

 

Niet-gepubliceerde tochten

Als je een tocht hebt gemaakt die je naar iemand wilt sturen zonder deze te publiceren, kun je de functie Delen met vrienden gebruiken. 

Je vindt deze functie boven de titel van de tocht. De ontvanger kan vervolgens jouw niet-gepubliceerde tocht bekijken zonder deze op welke manier dan ook te kunnen opslaan, bewerken of gebruiken.

LogoDe Tochtenwiki van de NKBV
Verantwoordelijk voor deze inhoud
De Tochtenwiki van de NKBV  Geverifieerde partner  Keuze ontdekkingsreizigers