Probeer Pro 30 dagen gratis
Kies aan taal

Hoe vind ik tochten (via filters)?

Om een tocht te vinden die bij jou past, kan je filteren op basis van jouw gewenste activiteit. Of het nu gaat om wandelen, langlaufen, mountainbiken, sneeuwschoenwandelen of via ferrata, met genoeg tochten ingevoerd door leden van de Alpenverenigingen, is er voor elk wat wils. Ook vind je in de kolom onder de zoekbalk via de “lange-afstands wandeling” direct tochtbeschrijvingen van tochten langer dan een dag. 

 

Filteren op locatie / regio ...

Via de zoekbalk kan je zoeken naar tochten in specifieke berggroepen, plaatsen of regio's. Ben je op zoek naar een wandeltocht in een dal, rond een camping of in de buurt van een dorp? Het kan allemaal. Type de naam van je zoekopdracht in de zoekbalk en bekijk de resultaten. Via de kaart kan je in- en uitzoomen om de zoekopdracht nog verder te verfijnen.

 

Zoekopdracht verfijnen

Onder filter kun je de Tochtenwiki specifieker laten zoeken. Bepaal hier naar welke activiteit je op zoekt bent. Ook is het mogelijk om criteria te bepalen, zoals de duur, hoogte en afstand van een tocht. 

 

Weergave van de tochten

Nadat je het gewenste gebied/regio hebt gevonden, kun je de tochten op verschillende manieren bekijken. In de Tochtenwiki wordt standaard de kaart geladen met de lijstweergave aan de linkerkant van de website. Maar je kan dit ook aanpassen naar jouw wens. Je kunt de tochten via de filter sorteren, naar hoogte, moeilijkheidsgraad, type wandeling en nog veel meer.

LogoNKBV
Verantwoordelijk voor deze inhoud
NKBV  Geverifieerde partner  Keuze ontdekkingsreizigers