Probeer Pro 30 dagen gratis
Kies aan taal

Hoe werkt de proefmaand voor het Pro- of Pro+ -abonnement?

Je kan de Pro en de Pro+ varianten gratis 30 dagen uitproberen. Nadat je je voor het eerst hebt aangemeld voor een Pro- of Pro+ -abonnement ontvang je automatisch een mail om een maand lang de Pro of Pro+ uit te proberen. Bevalt de Pro of Pro+ je niet? Dan kun je binnen de proefperiode van 30 dagen gratis annuleren. Alle functies van het abonnement zijn beschikbaar tot het einde van de proefmaand. De proefmaand stopt daarna zonder dat je extra kosten betaalt.

 

Als je niet binnen de proefmaand annuleert, dan wordt de aankoopprijs van het geselecteerde abonnement automatisch in rekening gebracht na de proefperiode en via de betaalmethode die je opgeeft.

 

Betalingsmethode

Wanneer je je aanmeldt voor een Pro- of een Pro+ -abonnement, dan vragen wij om een betalingsmethode. In de proefperiode geef je ook je betalingsmethode door. Deze kun je annuleren op elk moment voor het einde van je proefperiode. En je kunt in de proefperiode de automatische verlenging van je abonnement aanpassen.

 

Voor het stopzetten en het beheren van je abonnement ga je na het inloggen naar Mijn pagina ⇒  Instellingen ⇒ Betalingen en abonnementen.

LogoNKBV
Verantwoordelijk voor deze inhoud
NKBV  Geverifieerde partner  Keuze ontdekkingsreizigers