Probeer Pro 30 dagen gratis
Kies aan taal

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

Je kunt het Pro- en Pr+ -abonnement betalen met je creditcard en PayPal. 

Wanneer je voor de eerste keer een aankoop doet, word je betaalmethode aan je account gekoppeld. Onder Mijn pagina ⇒ Instellingen ⇒  Betalingen en abonnementen kun je je betalingsmethode beheren. 

 

Creditkaart

Wanneer je betaalt met je creditcard, dan worden je creditcardgegevens direct verzonden door je creditcardmaatschappij. Na het legitimeren van jou als kaarthouder, na het plaatsen van de bestelling, start de betalingstransactie. De betalingstransactie wordt automatisch uitgevoerd door je creditcardmaatschappij.  Let op: als je met American Express betaalt, voer dan je 4-cijferige nummer op de voorkant van de kaart in als een beveiligingsnummer.  

 

PayPal

Als je kiest voor PayPal wordt het factuurbedrag betaald via de online betalingsprovider PayPal. Hiervoor word je als gebruiker doorverwezen naar de website van Paypal. Let op: je moet je eerst registreren. Betaal je voor de eerste keer met Paypal, dan dien je je eerst te legitimeren met je toegangsgegevens bij PayPal en vervolgens de betalingsopdracht te bevestigen aan de provider. De betaling vindt plaats direct na de bevestiging van de gebruiker via je PayPal-rekening. De PayPal-gebruiksvoorwaarden van PayPal (Europa) S.à.rl & Cie, SCA in hun huidige versie zijn van toepassing op www.paypal.com.

LogoNKBV
Verantwoordelijk voor deze inhoud
NKBV  Geverifieerde partner  Keuze ontdekkingsreizigers